Gratis webinar Ayurveda, Mother of Divine Healing

13 april 10.00-11.30

Het zijn tijden van verwarring, angsten en een onbekend virus waarvan artsen nog maar weinig weten. De wetenschap is enorm hard aan het werk om de kennis te vinden dit virus te verslaan. Ondertussen wachten we af.

Sommigen van ons kunnen niet naar ons werk, velen van ons hebben thuiszittende kids. Superknus, superuitdagend en soms ook heel stressvol, met dat online leren waar niemand een moer van snapt. Opeens ben je 24/7 samen met je partner. Dat kan leiden van enorme irritaties, tot een verdieping van je relatie of misschien wel een bijdrage aan een nieuwe geboortegolf over 9 maanden.

Heb je geen partner, dan word je misschien enorm geconfronteerd met je eigen eenzaamheid. Mis je het contact met je collega’s, een knuffel van je beste vriendin of misschien herontdek je jezelf juist, doe je die online cursus waar je eerder nooit tijd voor had (Ja! kom onze online Ayurveda cursussen doen!) en heeft je hele huis over twee maanden een nieuwe look.

Misschien ben je wel bang voor je gezondheid, is deze al wat wankel en heb je nachtmerries over de intensive care. Maak je je zorgen over je ouders, die al op leeftijd zijn. Mis je je opa en oma, waar je voorlopig even niet langs kunt gaan vanwege besmettingsgevaar.

In deze tijd van verwarring en niet weten en alles dat anders is, past de mooie, oeroude wijsheid van Ayurveda. Ayurveda is een geneeskunst, een way of life, een spirituele filosofie uit het oude India. Ayurveda zorgt er met haar adviezen voor dat we in balans blijven, dat we onze ware natuur, ons diepste zijn leren kennen. En Ayurveda heeft overal wel een antwoord op. Zelfs een pandemie als deze wordt beschreven in de klassieke teksten. Ze adviseert hoe we in balans kunnen blijven en gebruik kunnen maken van deze tijd van isolatie en beperkingen.

Ayurveda helpt ons de keuze te maken. Laat je je meevoeren met de collectieve angst, zwelg je in je eenzaamheid, kijk je de hele dag Netflix en drink je meer wijn dan anders? Of gebruik je deze tijd voor jouw diepe heling, herontdek je je diepste verlangens en gebruik je de tijd om je te zuiveren van slechte gewoontes?

Als dat laatste meer bij je resoneert, nodig ik je uit om Paas-maandag 13 april mee te doen met het gratis webinar Ayurveda, Mother of Divine Healing. Deze ochtend bespreken we de concepten van Ayurveda en hoe je deze in kunt zetten voor eigen persoonlijke ontwikkeling en innerlijke balans. Je leert de onbalans van de dosha’s herkennen en krijgt simpele adviezen om ze weer in balans te brengen. we gaan in op dagelijkse rituelen om gezond te blijven en voedingsrichtlijnen voor het versterken van je immuunsysteem. Tijdens dit webinar is er ruimte voor vragen. Mocht je daarna de diepte in willen met Ayurveda? Dan kun je de komende tijd drie online cursussen volgen.

Sorry, je hebt dit webinar gemist. Hieronder kun je het webinar terugkijken.