|

Nieuw: Webinar Ayurvedische Psychologie. 3 en 10 december 2020

Herken je dat? Dat je regelmatig een kort lontje hebt en niet altijd zo vriendelijk bent als je zou willen? Of lig je regelmatig te piekeren in bed over de meest onbasale zaken? Heb je een verlies meegemaakt dat je maar met je mee blijft slepen?

Ayurveda helpt ons niet alleen om zoveel mogelijk vrij van ziekte en aandoeningen te zijn. Ze helpt ons ook ontdekken wie we zijn in onze puurste vorm. Die ontdekkingsreis naar binnen toe, kan ons soms op onverwerkte stukken doen stuiten. Onverteerde stukken die er voor zorgen dat twijfel, woede of andere emoties ons weerhouden om te stromen, om in vrijheid ons levenspad te bewandelen.

De Ayurvedische concepten leren ons dat wij niet onze emoties zijn. Dat we emoties kunnen verzachten door vaak simpele remedies, dat we op diep niveau kunnen helen door oude trauma’s te verteren.

Ayurvedische psychologie is fascinerende materie en ik sta te popelen deze met je te delen! Daarom kun je 3 en 10 december mee doen aan het webinar Ayurvedische psychologie!

Praktische Info

Lestijden: 3 en 10 december  2020. Lestijden beide dagen 10.00-13.00 en van 15.00-16.30.
Locatie: Livestreaming via Zoom (Beveiligde omgeving). Enkele dagen voor aanvang van de cursus ontvang je een mail met een link en alle info die je nodig hebt om mee te doen.
Prijs: Nu tijdelijk €180 ipv €210.

Algemene voorwaarden