|

Online Ayurveda Lente Detox

Ieder jaar is het een vaste prik. Vanaf februari komen de mailtjes binnen van cliënten die graag een lente detox bij ons willen boeken. Volgens Ayurveda is het namelijk heel goed om een detox uit te voeren aan het begin van het voorjaar. Je afvalstoffen komen los en stromen door je lijf, net zoals de sneeuw in de bergen smelt en via bergstroompjes door de natuur stroomt.

Ieder jaar zijn maart en april dan ook de maanden dan we er helemaal voor gaan met ons team. Intakes worden verzorgd, detox -dozen verstuurd en onze behandelaars voeren met heel veel liefde en plezier verschillende soorten massages en andere behandelingen uit.

Dit jaar dus niet. Snik. De mailtjes komen wel binnen. Denk je dat we kunnen reinigen in maart? En steevast mijn vage antwoord… nou misschien, laten we even de volgende persconferentie afwachten…

Maar geen duidelijkheid, geen hoopvol vooruitzicht dat we op korte termijn weer mogen behandelen. Natuurlijk heel jammer, voor jullie en voor ons.

Maar … we gaan niet bij de pakken neerzitten. We hebben een heel goed alternatief voor je in de aanbieding: onze Online Ayurveda Lente Detox!

Wat houdt dat in?

Dit is een, gezamelijke, online detox week, van 6 t/m 13 maart. We hebben deze zo gepland dat deze samenvalt met de afnemende maan. Dat is namelijk de meest gunstige tijd om te reinigen en oude dingen los te laten (op zowel lichamelijk als emotioneel niveau). Tijdens deze week volg je een speciaal dieet en neem je kruiden die je helpen afvalstoffen los te laten. De hele week krijg je van ons inspiratie, tips en ondersteuning. Dit in de vorm van dagelijks livestreaming met Frederieke, waarin je stap voor stap meer leert over Ayurveda en hoe je Ayurveda in jouw leven kunt integreren. Maar ook krijg je een kookworkshop, leer je reinigende ademhalingsoefeningen en nog veel meer!

Ook krijg je in deze week een 1 op 1 online consult met een van onze voedingscoaches. In dat consult wordt een op-maat voedingsplan voor je gemaakt, voor na je detox.

Ons doel is namelijk dat je niet alleen lekker schoon en in balans uit de detox week komt, maar dat je ook daarna je balans in stand kunt houden door de Ayurvedische principes toe te passen in je voeding en je leefstijl!

Nog een keer op een rijtje…

De investering van de detox week is €297 inclusief BTW. Voor deze investering krijg jij:

 • bij aanmelding ontvang je digitaal een detox boekje met tips en uitleg en een heleboel recepten.
 • een detox doos t.w.v. €100 euro. In deze doos zitten verschillende soorten Ayurvedische supplementen die je ondersteunen bij je reiniging. Daarnaast bevat de doos handige ingrediënten voor je detox dieet, zoals mungbonen, een speciale kruidenmix en reinigende thee.
 • in de week voor de detox een live streaming met alle uitleg over je detox week. Over de inname van je kruiden, het dieet, etc. Tijdens de streaming is er genoeg ruimte voor vragen. Mocht je de streaming niet live kunnen volgen, kun je deze later terugkijken.
 • een online kookworkshop, waarin vedische kok Sarah uitlegt hoe je een aantal van de detox gerechten bereidt
 • dagelijks kun je meedoen met de live streams, waarin Frederieke je alles uitlegt over Ayurveda, je jezelf beter leert kennen en je heel veel tips krijgt! Je gaat ontdekken welke dosha het meeste uit balans is bij jou. We doen een workshop tongdiagnose, we gaan het hebben over Ayurvedische Psychologie en nog veel meer. Ook kun je tijdens de streams vragen stellen en je detox ervaringen delen want…sharing is caring ! Komen de tijden je niet goed uit, kun je de streams altijd later terugkijken.
 • tijdens de week krijg je een Pranayama workshop, waarin je leert hoe je zowel je lichaam als geest kunt balanceren. Deze workshop kun je terugkijken, zodat je dagelijks de oefeningen kunt doen.
 • een audio bestand met een ontspannende meditatie die je dieper bij jezelf brengt en je helpt om oude emoties te verteren. De meditatie kun je zowel zittend als liggend uitvoeren!
 • een 1op1 consult van een uur met een van de Divine voedingscoaches, voor een voeding- en leefstijlplan op maat. Zodat je ook na de detox week aan je gezondheid kunt blijven werken!
 • lidmaatschap van onze speciale Ayur detox Facebook groep. Zodat je tijdens de detox week in contact kunt zijn met andere detoxers. Ook kun je in de groep al je vragen stellen.
 • Tijdens een detox week kan er van alles loskomen. In geval van nood kun je natuurlijk de hele week contact met ons opnemen.
 • Tenslotte als bonus…verloten we onder alle deelnemers 2 keer het webinar Ayurveda in je Dagelijkse leven t.w.v. €180 op 10 en 17 maart. De loting zal plaatsvinden op 5 maart.

Enthousiast geworden? Geef je dan nu op! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per mail, inclusief het detox boekje ter voorbereiding. In de aanloop naar de detox week toe sturen we je meer informatie over het programma.