|

Onze Corona Maatregelen

Ik heb goed nagedacht over welke aanpak te volgen en het voelt goed om optimaal bij te dragen aan spoedig herstel van deze pandemie.  Tot nu toe hebben we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM gevolgd, maar het voelt nu tijd voor wat drastischere maatregelen. Per direct, tot en met 31 maart geldt:

  • alle hands-on behandelingen, zoals massages, detox behandelingen, worden gecanceld, cq verzet. Heb je een afspraak voor een behandeling of detox staan? Dan neem ik zsm contact met je op voor een passende oplossing.
  • Consulten kunnen wel doorgang vinden via Skype of Whatsapp video. Dit doe ik sowieso al regelmatig met cliĆ«nten in het buitenland of cliĆ«nten die minder mobiel zijn en dit werkt prima. Dit is de maatregel die veel huisartsen en psychologen op dit moment ook nemen. Heb je een consult gepland staan de komende paar weken? Ik neem dan contact met je op. Ook blijft het mogelijk de komende weken online consulten te boeken.
  • De cursussen in maart worden verzet naar een later moment dit jaar. Indien je je hebt opgeven voor een van de cursussen heb je inmiddels daar bericht van ontvangen. In principe gaat de cursus Ayurveda en de Vrouw (2 en 9 april) wel door, tenzij de situatie onverhoopt langer blijft duren. 

Verder kun je in dit artikel lezen wat je zelf kunt doen om je immuunsysteem te ondersteunen.