|

Smart Detox

Ayurveda raadt iedereen aan om een reiniging uit te voeren bij de wisseling van de seizoenen. In het voorjaar smelten, net als de sneeuw in de bergen, de afvalstoffen in je lichaam en verzwakken je spijsverteringsvuurtje. Hierdoor kun je last krijgen van aandoeningen zoals verkoudheid, voorjaarsmoeheid, allergieën, etc. Gelukkig kun je deze klachten voorkomen door een detox te doen, zo help je je afvalstoffen te lozen en je vuurtje te herstellen. 

Deze Smart Detox kuur reinigt niet alleen je lichaam, maar zorgt ook voor een opgeruimde en heldere geest. Want… wanneer je reinigt schoon je niet alleen je lichaamsweefsels op, maar geef je oude emotionele afvalstoffen ook een kans om verwerkt te worden!

Waar bestaat de Smart Detox uit?

  • De kuur duurt 7 dagen lang. Tijdens deze 7 dagen krijg je een speciaal dieet. Je wordt gevraagd bepaalde voeding te vermijden,  maar er blijft genoeg over dat je wel mag eten.
  • Je krijgt van te voren een aantal kruiden mee (in de vorm van tabletten en vloeibare vorm), die je tijdens deze week kunt nemen. Deze kruiden stimuleren je spijsvertering en helpen afvalstoffen via je ontlasting af te voeren.
  • Gedurende twee dagen kom je naar de praktijk voor behandelingen, op dag 3 en dag 4. Deze behandelingen helpen om verklevingen los te maken, je lymfesysteem te stimuleren en om de afvalstoffen af te voeren.
  • Bij de kuur is een voedings-leefstijlconsult inbegrepen inclusief polsdiagnose, zodat je ook na de detox in balans kunt blijven.
  • Gedurende de week, kun je gewoon naar je werk en je normale activiteiten volgen, al raden we je wel aan zoveel mogelijk rust te nemen, waar mogelijk. Hoe minder nieuwe prikkels, hoe meer je de oude kunt verteren!
  • Ervaringen na de kuur zijn o.a.: vaak meer energie, lichter (qua gewicht, maar ook qua gemoed), minder pijnen, minder slijm in het systeem, betere spijsvertering.
  • De totaalprijs voor een SMART DETOX kuur is €425, inclusief alle behandelingen, kruiden en begeleiding. 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan even contact op!

Ervaringen van cliënten:

Regelmatig las ik een artikel over een Detoxweek. Het leek mij heerlijk maar het kwam er nooit van. Nu las ik op de site van Divine Ayurveda het aanbod van zo’ n week. Dit keer besloot ik dit te gaan doen.Ik ben blij dat ik deze week aan mezelf heb gegeven. Je wordt goed begeleid, de massages zijn heerlijk. Ik werd weer bewust van mijn lijf en van wat goed is voor mijn Dosha. ” Marlie

“Detox gedaan met/bij Frederieke, Silvia en Daniëlle. Top-ervaring. Ik ben helemaal enthousiast over hetgeen me de detox heeft gebracht.
Ik krijg zoveel complimentjes!
Echt een aanrader. Hele lieve bekwame mensen. “
Belinda

Ik wil je nog even teruggeven dat ik me heel erg fijn voel na de detox, meer in mijn lijf in combinatie met een evenwichtiger bewustzijn. Tot op heden nog geen vlees,vis, kip, ei of tarwe gegeten en ik overweeg om vanaf nu vegetariër te worden.
De behandelingen van zowel Danielle en Sylvia waren top, ook de persoonlijke aandacht van jou heb ik als heel prettig ervaren. ”
Annelies